Avbryt
Börja följ

Fyll i din e-postadress för gratis uppdateringar om Lohärads IF P-99

Följ

P-99

Följ oss för uppdateringar
Följ
Lohärads IF
Fotboll
P-99
2011 P12 Div10E

Match

UNIK FK P99

2 - 3
Valsätra konstgräs
11 september 2011
16:45

Lohärads IF Röd

Referat

Referat: UNIK FK P99 - Lohärads IF Röd

Resa till en väntad tuff borta match och tufft var bara förnamnet:
Vi börjar riktigt risigt och trots att vi skapar några bra chanser på hörna där Hampus är nära att göra ett kanonmål. Mackan gör en fin genomlöpning men får en alldeles för kass första touch. Sen gör Unik 1-0 i en av sina fina omställningar.
Borde kännas tungt i halvtid med ett 1-0 underläge men vi pratar som vanligt om tålamod då vi har ett bättre grundspel än Unik om vi håller bollen på marken men försöker med lite fler instick på djupet och fler skott. Instick på djupet kommer direkt från Zacke till Max och det är 1-1. Sen kommer vi till det riktigt roliga, inför Bkv matchen pratade vi enskilt med A-K om att han skulle skjuta mer. Aldrig kunde vi ana att A-K en match senare skulle göra ÅRETS MÅL som lätt kunde visats på TV4 sportens kanon lista. Det bara small från halva planen så var det 2-1. Sen började det smälla lite från alla håll Anton och Simon hade kanonskott på mål som var nära att resultera i ett 3-1 mål men det var till slut en riktig mörsare från Hampus som blev 3-1. Inte undra på att deras målvakt skriker:
Låt dom inte skjuta!
Sen faller vi tillbaka litet för mycket och får ett ordentligt tryck på oss och mycket riktigt trycker Unik in 2-3 när vi ligger på tok för långt ifrån markering.
Sista 5 minuterna kämpar vi bara och tjongar bara bort bollen utan tanke.
Lite extra beröm till Edvin som går in i det läget och stressar och använder kropp.
Extra beröm också till A-K så klart, speediga Max, Hampus farliga avslut på hörnorna,
Zacke som har en överlägsen timing på deras utsparkar som annars gärna blir farliga då vi är svaga att få bort bollen där. Vi brukar rulla boll lite bättre på konstgräs än vi gjorde idag men samtidigt var Unik duktiga och hade vi inte fått igång skyttet så bra så hade vi nog kryssat för det var svårt att ta sig förbi deras duktiga stora nr 9 längst bak.Vi tar med oss dessa fina skott som var dom bästa iår, vi som annars brukar passa oss ända in i mål! LIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIF!

Andra möten i serien

mån 6 jun 2011, 17:00 Lohärads IF Röd - UNIK FK P99 8 - 2